Duurzaamheid

Het huren van een auto in Den Haag, wat zijn je mogelijkheden?

De meeste inwoners van Den Haag beschikken niet over een auto, maar over een scooter of een fiets. Dat heeft ermee te maken dat de wegen die door Den Haag lopen vol met automobilisten zitten en er op elke hoek een stoplicht staat. Het is met een scooter of een fiets makkelijker om je te verplaatsen door het centrum van Den Haag. Er zijn namelijk minder stoplichten en ook kun je je sneller verplaatsen. Het kan voorkomen dat je een keer een auto nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je naar de andere kant van Nederland moet. Het is dan wel zo fijn als je een auto kan huren, maar wat zijn de mogelijkheden?

 

Ga eens langs een verhuurbedrijf

Wanneer je een huur auto Den Haag wilt huren, dan is het verstandig om eens een bezoekje te brengen aan een verhuurbedrijf in Den Haag. Dit is een grotere stad en er zitten talloze verhuurbedrijven gevestigd waar je terecht kan voor het huren van een auto. Een van de nadelen van het huren van een auto bij een verhuurbedrijf, is dat je vaak lang moet reizen naar het verhuurbedrijf. Daarnaast zijn de tarieven vaak ook vrij hoog en moet je ook een bepaald bedrag als borg betalen. Dit krijg je natuurlijk wel terug als je de auto weer in uitstekende staat terug brengt naar het verhuurbedrijf. 

 

Kies voor het huren van een deelauto

Als je zo snel mogelijk een auto wilt huren, dan is het natuurlijk geen mogelijkheid om hiervoor helemaal naar een verhuurbedrijf te gaan. Toch is en blijft het wel belangrijk dat je zo snel mogelijk een auto kan huren, maar hoe doe je dat? Dat kun je het beste doen door een auto huren per uur. Dit kan namelijk bij aanbieders zoals Greenwheels. Dit is de grootste speler op het gebied van deelauto’s. Een van de voordelen, is dat er altijd een auto bij jou in de buurt te vinden is. Deze kun je gemakkelijk vinden door de mobiele applicatie van Greenwheels te gebruiken. 

 

Wanneer je een auto via Greenwheels wilt huren, is het belangrijk om een account aan te maken via de app van Greenwheels. Deze app kun je gemakkelijk downloaden via de bekende winkels op je mobiele telefoon. Voor het aanmaken van een account heb je een telefoonnummer, bankrekening en een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Zonder rijbewijs is het helaas niet mogelijk om een account aan te maken.