De informatie op deze website wordt sinds augustus 2016 niet meer geactualiseerd vanwege het opgaan van Innovatie Agro & Natuur (v/h InnovatieNetwerk) in de directie Agro- en Natuurkennis van het ministerie van Economische Zaken.

Domein

Voeding

  • Lopende projecten In het uitklapmenu hierboven vindt u de projecten waar nu aan gewerkt wordt. Selecteer een van de projecten en lees wat de essentie van het project is, met welke partners we hieraan werken en wat de laatste ontwikkelingen zijn.
  • Overgedragen projecten Samen met andere partijen ontwikkelt Innovatie Agro & Natuur grensverleggende innovaties (game changers) en brengt deze naar een eerste praktijk. Hier ziet u de projecten die inmiddels aan andere partijen zijn overgedragen en door hen worden voortgezet.
  • Concept store De Concept store geeft toegang tot ideeën en projecten waar Innovatie Agro & Natuur aan heeft gewerkt, maar die om verschillende redenen uiteindelijk niet tot concrete projecten in de praktijk hebben geleid. Wel heeft in veel gevallen het projectidee invloed gehad op het denken over een thema of is er, op afstand van ons, een vervolg aan gegeven. Partijen zijn van harte uitgenodigd ermee verder te gaan. Innovatie Agro & Natuur deelt met deze partijen dan graag de kennis en netwerken bij deze ideeën en proje
 

Nieuws bij dit domein:

02-2014 - Bijeenkomst Knarsende ketens
» Lees meer

01-2011 - Beslist uw keuze?
» Lees meer

11-2009 - Zinnoveren09
» Lees meer

05-2009 - Varkens in de stad
» Lees meer

03-2008 - De 1000e Smaaklesschool komt eraan
» Lees meer

Innovatie Agro & Natuur, onderdeel van het

Ministerie van Economische Zaken