De informatie op deze website wordt sinds augustus 2016 niet meer geactualiseerd vanwege het opgaan van Innovatie Agro & Natuur (v/h InnovatieNetwerk) in de directie Agro- en Natuurkennis van het ministerie van Economische Zaken.

Nieuwsberichten

03-2015 - 10 maart: Blooming Cities 2: Bloeiende scholen

Verwijzingen:

Datum publicatie: 2015-03-03
Meer informatie: Dr.ir. A.D. (Dewi) Hartkamp
E-mail: dhartkamp@ltoglaskracht.nl
Telefoon: +31(0)10-80084 06
Mobiel: +31(0)6-53131944
Aandachtsgebied: glastuinbouw

Planten hebben aantoonbaar positieve effecten op het leef- en leerklimaat. Veel scholen in de stad zijn dan ook op zoek naar manieren om hun pleinen, lokalen en andere ruimtes groener te maken.

Hoe krijg je scholen groener, buiten én binnen? En welke oplossingen kan de tuinbouw bieden? Bijvoorbeeld plantenwanden, schooltuinen, groene daken, luchtzuiverende planten en nieuwe concepten voor leren met bloemen en planten.

Innovatiemotor Greenport Aalsmeer organiseert op dinsdag 10 maart samen met Pakhuis de Zwijger, Into Green, ANMEC, het Groen onderwijscentrum en de Amsterdam Economic Board de bijeenkomst 'Blooming Cities': Bloeiende scholen - Hoe maken we scholen groener en slimmer? Op deze avond brengen we scholen met groene ambities in contact met de oplossingen die de tuinbouw kan bieden. Zo werken stad en tuinbouw samen werken aan groener en slimmer onderwijs.

Op 10 maart bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom om hierover mee te praten in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan hier, onder vermelding van uw naam, bedrijf en e-mailadres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gerelateerd aan het domein:

Land- en tuinbouw en agribusiness

Gerelateerd aan het thema:

SIGN

Innovatie Agro & Natuur, onderdeel van het

Ministerie van Economische Zaken